PDA

View Full Version : How to change what rubbers and blade your using



jamiebtt
12-31-2021, 09:05 AM
Hi guys, for some reason I have been trying to change my rubber setup in my profile page, but hasn't been working just has the loading sign up, any ideas what to do, any help?

vvk1
12-31-2021, 09:29 AM
[deleted]

See cytivrat's post below.

jamiebtt
12-31-2021, 09:30 AM
Doesn't work since the switch to the new website theme ... you're not the only one.
oh ok thanks for telling me are they going to fix it soon

cytivrat
12-31-2021, 09:37 AM
Try clicking on your avatar in top right
General Settings, then Edit profile. Then change rubbers there and click save changes

jamiebtt
12-31-2021, 09:39 AM
Try clicking on your avatar in top right
General Settings, then Edit profile. Then change rubbers there and click save changes
Oh wow well that worked thank you

Lula
12-31-2021, 09:48 AM
Maybe it is some higher powers are telling you that equipment junkie is not the correct path haha

jamiebtt
12-31-2021, 10:06 AM
Maybe it is some higher powers are telling you that equipment junkie is not the correct path haha
What do you mean